iHerbfavoritter - paleoprodukterHer vil jeg legge ut alle favorittene jeg har funnet på iHerb.

Bruk gjerne min kode ZID422 første gangen du bestiller. Koden skrives inn der det står:
New Customers: If you have a Referral Email or Coupon Code, enter it hereand then click on 'Update'.
Du får 5$ rabatt på første kjøp hvis du handler for under 40 $, og 10 $ rabatt hvis du handler for over 40 $.(handler du for over 40$ vil det bli lagt til toll og moms på pakken fram til tollreglene forhåpentligvis blir endret)

Hvis du bruker en av linkene mine, kobles du automatisk til koden min.
Pass på å holde deg under 200 krs-grensen for å unngå dyre toll og momsavgifter. Dette er summen før rabatter er trukket fra.
Frakten er ikke avskrekkende i forhold til andre nettbutikker. 
Opp til 4 lbs (ca 1,8 kg) koster 4 $ med International Airmail.
Det tar fra 1 uke til 14 dager. Husk å sjekke at det er huket av med International Airmail før du sender bestillingen hvis du vil ha billig frakt.
iHerb har nå også billig DHL-frakt. Dvs at du betaler bittelitt mer frakt (fra 8$), men du har mulighet til å bestille lang tyngre pakker (opp til 8lbs for 8$, og 1 $ mer for hver lbs) Pakkene blir da levert på døra iløpet av 3-5 dager.

Pass på at det du bestiller ikke havner under legemiddelkategorien. En oversikt over hva som regnes for legemidler finner du her.
Er du usikker på om døgndosen på eller mineraltilskuddet du vil bestille er innenfor grenseverdien som gjelder i Norge, finner du det her. Du kan bestille inntil 3 måneders forbruk om gangen.


Noen uker etter din første bestilling vil du få din egen kode som du kan gi til andre førstegangs-kjøpere. Du vil da få reward/belønning av det de handler for. 

(bildet er linket til produktet på iHerb-sidene)
Jeg anbefaler å kjøpe de største forpakningene hvis du skal handle med DHL-frakt, så det er stort sett de jeg har linket til siden du kan bestille opp til 8lbs på disse pakkene. Hvis du vil at det skal sendes med 4$-frakt, se etter mindre forpakninger)


Kokosolje brukes mye i paleoistisk kosthold. Denne er veldig god og er et kupp! 1,6 liter extra virgin til under 24$ i skrivende stund.

Denne kokosoljen bruker jeg når jeg lager noe som jeg ikke ønsker kokossmak på. Denne er helt nøytral i smaken.
Honning inngår som søtning i paleolivsstilen. Dog bør man bruke det i moderate mengder. Denne er ganske kompakt, men veldig god. Den er raw, dvs at den ikke er varmet opp over 41 grader. Da tapes ikke næringsinnholdet. Litt om honningens egenskaper kan du lese her

Kokossukker er deilig karamellaktig i smaken. Kan erstatte vanlig sukker. Her er det også innhold av mye annet enn tomme kalorier. Brukes også i moderate mengder.

Mandelmel er en av de få typene mel som man bruker i paleolivstilen. Dette er laget av smuttede mandler, dvs uten skall.

Diger pakke med kokosmel. Tenger du ikke så mye, kan du bestille denne. Kokosmel blir også brukt i paleomat. Det er svært fiberrikt og har lavt innhold av karbohydrater.

Tapioca får jeg faktisk billigere enn dette på innvandrerbutikkene, men bor du ikke i nærheten av en kan du bestille denne. Brukes som fortykningsmiddel, og brukes i noen brødoppskrifter. Tapioca lages av malt cassavarot.

Arrowrot er en tropisk staude som formerer seg via rotutløpere. Disse røttene males opp til mel. Arrowrotmel kan brukes som erstatning for potetmel og maisenna. Brukes også i paleobrød.

Som erstatning for soyasaus, kan du bruke denne kokosaminosyremiksturen. 


Stay tuned for more.........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.