Om bloggen

Dette er en blogg om hvordan det vi spiser kan påvirke kroppen. Mine 2 sønner som har proteinintoleranse har vært en inspirasjonskilde for meg når det gjelder å sette meg inn i erstatninger til det "alle" kan spise.
Jeg er nysgjerrig og glad i å eksperimentere. Jeg har kommet fram til at hel, ren mat er det beste for kropp og psyke. Paleolistisk livsstil er min nye religion. Å spise det mennesket er skapt for å spise.

En annen inspirasjon til denne bloggen er at det er så mange flinke bloggere der ute både her til lands og i resten av verden som er opptatt av mat og helse.
Jeg skriver om mat og helse. Oppskriftene mine er uten melk, gluten og sukker. Jeg er også opptatt av at å leve paleoistisk ikke skal ruinere meg, så jeg finner stadig måter å økonomisere maten på. Tips om det legges ut på bloggen, instagram (healthier_living_in_Norway) og facebook (sunnere.blogspot.no)
Det jeg skriver om er etter egen erfaring. Jeg er ikke utdannet innen ernæring, men drømmer om å gå den veien når jeg blir friskere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.